daily economicsdaily economicsdaily economicsdaily economicsdaily economics

Σχετικά με εμάς

logo abstract

 

Τα «Οικονομικά της Καθημερινότητας» είναι η πρώτη ιστοσελίδα επεξήγησης οικονομικών όρων που φτιάχτηκε ειδικά για σας. Εσάς που δεν είστε οικονομολόγοι, ούτε τραπεζίτες, ούτε χρηματιστές, ξέρετε όμως πως το δικαίωμα της ουσιαστικής πληροφόρησης ανήκει σε όλους! 

Και για να είναι μια πληροφόρηση ουσιαστική, πρέπει να γίνεται απόλυτα κατανοητή, χωρίς σκοτεινά σημεία και ασαφείς ορολογίες. Γι’ αυτό, σήμερα κιόλας, διαβάστε τι σημαίνουν οι όροι που τόσο συχνά ακούτε στην καθημερινότητά σας. 

Τι είναι το πρωτογενές πλεόνασμα, τι η ανακεφαλαιοποίηση, τι κάνουν οι off-shore εταιρίες και γιατί μας απειλούν για τον ELA; Τα «Οικονομικά της Καθημερινότητας» είναι εδώ για να σας απαντήσουν με τρόπο απλό και κατανοητό.

Λόγια δημοσιογράφων και πολιτικών, άρθρα οικονομολόγων και συζητήσεις φίλων για τα κοινά, θα διαπιστώσετε σύντομα ότι δεν είναι ακαταλαβίστικα, ούτε δύσκολα και, κυρίως, δεν είναι εκτός των δυνατοτήτων σας να τα ακούτε κριτικά, να διαμορφώνετε προσωπική γνώμη επί αυτών και να την εκφέρετε τεκμηριωμένη με ισχυρή επιχειρηματολογία.