daily economicsdaily economicsdaily economicsdaily economicsdaily economics
Τα νέα μας

ΕΡΤ: Ιστοσελίδα με απλά οικονομικά από 4 φοιτητές του ΠΑΜΑΚHΠαρασκευή, 19 Μαϊος 2017

ert2

 

Έχοντας ως φιλοδοξία να καταστήσουν την οικονομική επιστήμη και την ορολογία της πιο οικεία για τους καθημερινούς ανθρώπους και με μότο τη φράση «τα Οικονομικά είναι απλά», μια ομάδα τεσσάρων φοιτητών και αποφοίτων του πανεπιστημίου Μακεδονίας δημιούργησε ιστοσελίδα με τίτλο «Οικονομικά της Καθημερινότητας», η οποία άρχισε τη λειτουργία της τον περασμένο Απρίλιο.

 

Προς μεγάλη μας χαρά, αφιέρωμα στην ιστοσελίδα μας πραγματοποίησε πρόσφατα και η ΕΡΤ μέσω του επίσημου ιστοτόπου της. Για τις αναφορές της στο περιεχόμενό της ιστοσελίδας μας και όσα την κάνουν να ξεχωρίζει, στην ομάδα μας και στη μέχρι τώρα πορεία της, την ευχαριστούμε καθώς έτσι συμβάλει στο να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο κοινό μας! Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το ακριβές περιεχόμενο του άρθρου:

ΕΡΤ

Ιστοσελίδα με απλά οικονομικά από 4 φοιτητές του ΠΑΜΑΚ

 

Τέλος, σας προσκαλούμε να συντονιστείτε σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και πιο συγκεκριμένα στο Πρώτο Πρόγραμμα στους 91,6 ή 105,8. Εκεί, περί τις 12.35, ένα από τα μέλη της ομάδας μας θα μιλήσει στην εκπομπή ΑΣΚΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου κ. Περικλή Βασιλόπουλου. Για να ακούσετε μέσω διαδικτύου, επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Πρώτο Πρόγραμμα

Live broadcast